Brno Stadsgids

Verplaatsen

Eén van de beste manieren om je in Brno te verplaatsen is te voet. De hele stad is gemakkelijk te voet te verkennen en vanuit deze positie kun je echt genieten van de stad en de interessante architectuur.

TrolleyBus BrnoBrno heeft een uitgebreid openbaar vervoersysteem hoewel vele lokale experts beweren dat de bus een beter vervoermiddel is dan de trein. Bussen rijden elke dag, meestal tot na middernacht of wat later, de haltes zijn goed aangegeven en je kunt gemakkelijk aan kaarten komen. Buschauffeurs kunnen je helpen om je naar de plek van bestemming te brengen en bussen rijden op tijd en zijn efficiënt. Als je in het stadcentrum verblijft, overweeg dan eens om de tram te gebruiken die iedere 5 minuten rijdt.

View from Spilberg castle

About the author

admin

Leave a Comment